FOLLOWER

Tuesday, May 10, 2016

ASYEEQA EXCLUSIVE JUBAH




























EID WITH ELJAMEELA RANNEA 2016 

Kenapa kena dapatkan ASYEEQA EXCLUSIVE JUBAH?

-Material : Ashley satin. material mewah yang ditempah khas, pastinya berbeza dari satin biasa. Jenis yg tak panas, tak jarang dan tak susah nak iron.
-Rekaan jubah dress unik yang sesuai untuk semua lapisan usia.
-Padankan tali sedondon untuk kelihatan lebih bergaya, 
atau tanpa tali untuk gaya lebih sederhana 
-aksesori eksklusif golden dokoh patch yang diimport khas untuk #erlovers. 
-SIZE S to XXL available. 
-boleh dibeli sedondon dgn anak perempuan (saiz utk kids from age 1 until 12 yrs)
-Juga tersedia set couple dengan jubah/ baju melayu lelaki 
-bf friendly (dua hidden zip di kiri kanan dada) + wudhuk friendly (dua hidden zip di kiri kanan tangan)
-Hidden zip at the back
-tujuh warna memukau dan memikat jiwa 
-local in-house tailoring. Dijahit teliti dan kemas!
-limited edition dan exclusive. No repeat stocks! Siapa cepat dia dpt.
-Sangat cantik digayakan di hari raya :)

Harga istimewa hanya RM189
 +
SPECIAL EXCLUSIVE BOX


Tuesday, May 3, 2016

DYLARA PREMIUM JUBAH

























Bismillah.
Get ready all #ERlovers.

Actually #dylaraexclusivejubah ni dah lama dipasarkan di butik bangi.
Dan alhamdulillah sambutan sangat diluar jangkaan

Jadi sekarang Kak El nak open order untuk online customers pula.
Paling best sbb skrg ada SALE sempena jualan #ERcucigudang hingga 9Mei ni.
korang kena laju-laju order tau sbb jubah ni besttttt sgt!

Jom berkenalan dgn #dylaraexclusiveubah :
-Material : high quality heavy valentro satin. Jenis yg tak panas, tak jarang dan tak susah nak iron.
-aksesori eksklusif velvet lace yang diimport khas untuk #erlovers.
-SIZE S to XXL available. Pre order saiz 3XL hingga 5XL
-boleh dibeli sedondon dgn anak perempuan (saiz utk kids from age 1 until 12 yrs)
-bf friendly + wudhuk friendly
-tiga warna memukau dan memikat jiwa
-Full lining covered
-perfect cutting for muslim lady
-patuh syarie dan  pastinya sgt2 cantik dipakai
-local in-house tailoring. Dijahit teliti dan kemas!
-limited edition dan exclusive. No repeat stocks! Siapa cepat dia dpt.

Harga asal RM229
now only RM189 +
SPECIAL EXCLUSIVE BOX

TAK SABAR NAK ORDER?
direct whatsapp 0123285864 UNTUK DAPATKAN HRGA BORONG

Order cpt utk booking saiz anda.