FOLLOWER

Thursday, June 8, 2017

PROMOSI HARGA BORONG RAYA 2017

BORONG BAJU MELAYU EKSKLUSIF

HANYA RM50 SEPASANG!

WHATSAPP 012-3285864 UNTUK TEMPAHAN PANTAS!






Tuesday, May 30, 2017

PROMOSI HANDSOCKS EKSKLUSIF RM5 SEPASANG


PROMOSI BELIAN BORONG MINIMA 20pcs sahaja!

RM5 SEPASANG SAHAJA

(HARGA ASAL RM25-28 SEPASANG)

whatsapp 012-3285864 segera!














Ehemsssss !

SPECIALLLLL FOR ALL ELJAMEELA LOVERS :)

Apa kelebihan lauraa premium handsocks ni ?

⇨Material dari Cotton Lycra yang tak panas dan sangat selesa
⇨Ada ring di hujung jari yang menjadikan lauraa premium handsocks tak menggelosor
⇨Warna-warna yang sangat menarik dengan gabungan French Lace yang lembut. Bukan lace biasa tau..Ni lace yg pengantin-pengantin pun guna hehehe.
⇨Panjangnya yang melebihi siku. Tak melorot ke bawah.
⇨Local tailor made yang menjadikan lauraa premium handsocks ini sangat eksklusif dan tidak boleh didapati di tempat lain
Free size - Muat untuk wanita bersaiz XS hingga small L

Saturday, May 13, 2017

MELISSA HOODIE TUDUNG

BELIAN BORONG MINIMA 10pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG MELISSA'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!


































Bismillah...

Introducing our signature 
MELISSA HOODIE TUDUNG
Tudung instant yang dijahit bersama tudung+inner bagi memudahkan kita untuk bergaya dan boleh bersiap sepantas 30 saat!


Material berkualiti tinggi. Inner diperbuat dari cotton paling best di abad ini hehe. Body pula dari printed cotton lycra. 



Keistimewaan awning : jenis soft awning yang boleh buat "muncung" dan sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Dijahit menggunakan teknik istimewa supaya dapat beri efek muka kurang tembam. Hehe.

Tudung eksklusif yang sangat mudah dibawa ke mana-mana – 100% ironless. Boleh sumbat dalam beg/luggage tanpa sebarang masalah. Such a Perfect travel-mate✈
Satu saiz yang standard -  labuh patuh syariah.  Kelabuhan seperti saiz L/ small XL tudung biasa. Tapi bila pakai boleh adjust ikut keselesaan (Tips : Pin kan kiri kanan tudung di bahu, dapat efek lebih flowy dan kemas)


Hanya sarung di kepala > kemaskan di atas kepala(boleh pin supaya kekal.kemas) > adjust labuh di bahu kiri kanan dan SIAP :) 

Saiz untuk kanak-kanak --> sesuai untuk anak berumur 5 hingga 9 tahun

Wednesday, March 1, 2017

NOURELL EXCLUSIVE KHIMAR

BELIAN BORONG MINIMA 10pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG SUFI'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!





























=-=-=-=-=-=-=-=-=-
KENAPA DEARIES AKAN JATUH CINTA DENGAN NOURELL KHIMAR NI??
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
 WARNA SENANG MATCHING YANG PALING EKSKLUSIF DAN MUST HAVE!
Ohhh tengok semua warna, memang dearies akan rambang mata. Cepat-cepat fikir sekarang, nak matching dengan baju yang dalam wardrobe tuh. Confirm penampilan terbaru dengan NOURELL KHIMAR ni, membuatkan baju lama pun akan Nampak baru dan fresh sangat!

 SOLAT-READY HEEJAB
Khimar ni cukup labuh depan belakang, plus ia dijahit double layer (banyak taw guna kain untuk NOURELL KHIMAR ni hehe) Maka insyallah cukup sempurna untuk menutup aurat muslimah. Juga sangat sesuai dibawa semasa menjalani ibadah umrah/ziarah

 MATERIAL DARI HEAVY CHIFFON
Diperbuat daripada heavy chiffon, sejuk dan tidak rimas dipakai. Juga senang digosok dan tak mudah kedut. Walaupun dua layer, tapi ia tetap kekal ringan and flowy jer. Maintain anggun dan selesa sepanjang hari!

 CUTTING HALFMOON DWILAYER WITH NO AWNING ATTACHED
Dearies bebas nak bergaya style apapun. And surely boleh pakai ikut citarasa dearies masing-masing. Boleh try macam-macam gaya asalkan menutup aurat ye dok? Boleh juga mix and match dengan inner tudung (ada awning/tanpa awning).

 LOCAL FINE TAILORING & MADE IN MALAYSIA
Kakyatt berani beri jaminan 100% kepuasan pelanggan. Teknik jahitan pada face opening yang teliti dan rapi>>> senang sangat nak bentukkan khimar ni ikut face shape dearies. Keliling Khimar ni dijahit secara “baby seam” yang kemas tau.
Ditambah pula dengan special beads di keliling khimar. The beads definitely will help to enhance the exclusivity of this collection and also make it more flowy and wavy. Chewahhh speaking plak kakyatt hiks 😜

❤️BREAST FEEDING FRIENDLY
Jimat! Dearies tak payah nak beli nursing cover dah taww. Jimat tenaga, jimat wang ringgit, jimat masa. Hehehe. Yang penting, mommies tetap gojes anggun menutup aurat while enjoying feeding your babies

EXCLUSIVE BOX FOR AN EXCLUSIVE KHIMAR (LIMITED EDITION)
NOURELL KHIMAR yg baru nih didatangkan dgn kotak ELJAMEELA RANNEA yg sweeet suwittt gitu. Memang eksklusif sangat and kotak leh buat special surprise utk kawan-kawan BFF or sesape saja. Encik somi pun, kalau nak buat special surprise utk wifey memang recommended sangattt. Cair hati kaum Hawa nanti.