FOLLOWER

Monday, April 21, 2014

Invitation/Jemputan ke majlis : Vendors` Soft Launching & Anniversary Sale Eljameela Boutique


   Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera.

Dengan rendah hati kami menjemput 
Dato/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik untuk meriahkan acara

Vendors` Soft Launching & 
Anniversary Sale Eljameela Boutique
Anniversary Sale diadakan mulai 26 April hingga 4 Mei 2014 dari jam 10 pagi hingga 8 malam.
Produk yang disediakan oleh Vendor-vendor kami adalah:
  1. Pelbagai koleksi Busana Muslimah dan Hijab
  2. Baju Melayu Eksklusif
  3. Produk Pakaian bayi dan kanak-kanak
  4. Produk Barangan Keperluan bayi dan kanak-kanak
  5. Aksesori
  6. Keperluan Penyusuan dan berpantang
  7. Aksesori gadget
  8. Cookies
  9. Perfumes
  10. Dsb
Sepanjang acara ini berlangsung, Tetamu yang hadir bakal menikmati:

+Diskaun sehingga 70% untuk koleksi-koleksi terpilih
+SALE istimewa untuk pelbagai koleksi tudung hanya dari RM10 
+Diskaun untuk setiap item yang dibeli termasuk item-item yang belum di pasarkan di pasaran online
+FREE refreshments
+FREE VVIP loyalty card*
+FREE special membercard*
+100 goodie bags bernilai RM30 setiap satu*
+Cabutan bertuah bernilai lebih RM1000 untuk dimenangi!*

Dan pelbagai lagi 'kejutan' yang disediakan untuk tetamu yang hadir :)

Datang beramai-ramai kerana terdapat lebih 1000 item sedia untuk dimiliki dengan harga terendah!

Alamat Butik:
Tel: 019-3954209
Rujuk google maps/ peta yang disediakan atau layari :

Untuk memudahkan pihak kami membuat anggaran jumlah tempahan makanan, 
Dato/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik dijemput untuk mengesahkan kehadiran di SINI
JUMPA NANTI :)

Regards,
Eljameela Boutique
One Stop Boutique Cafe


Syukran & Regards,

*Norhayati (Yatt)
Owner/Founder *

Eljameela Boutique (001974565-W)
(Formerly known as Elhyatt Bizz Collections)
"Menyerlahkan keperibadian bidadari syurga"

*
*
Hotline SMS: 019-3954209
Website: http://www.eljameela.com
Personal blog:http://www.nurelhyatt.com/
Address: No 65-2, Jln Dwitasik 1, Dataran Dwitasik, Bndr Sri
Permaisuri, Cheras 56000 Kuala Lumpur.
Click here for location map: VIEW LOCATION MAP 
Facebook:
http://www.facebook.com/EljameelaBoutique ( Like our page and get connected with us always)

Sunday, April 20, 2014

Inner Magic Eljameela

OFFER RETAIL PRICE: RM10

HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 20pcs: RM7/pcs
40pcs and above: RM6.50/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
















Material: 100% cotton. sedikit stretchable. Lembut dan ringan
(Kebanyakan pengeluar menggunakan material cotton untuk inner. 
tapi cotton ada pelbagai jenis dan grade.
Inner Magic Eljameela ini diperbuat dari cotton grade super punye ye:))
Jahitan kemas dan berkualiti
Bergetah di belakang-->mengikut saiz muka kita. Jadi tak perlu pakai pin/brooch dah

Apa yang Magic nya??
bila pakai insyaallah terbentuk elok di kepala dan nampak kemas di wajah :)

Tips:
ada dua cara pemakaian. Ikut citarasa masing-masing.
1)Bahagian getah di belakang leher ATAU
2) Bahagian getah di depan leher

Yatt dah try dua-dua cara. 
Yatt suka bentuk muka yg terhasil bila pakai cara (2) sebab nampak lebih tirus
(muka bulat jadi kena sorok pipi tembam)
tapiiiii encik suami kata, lagi cantik bila pakai dengan cara (1). Nampak lebih comel katanya <''>

Tuesday, April 8, 2014

Audraa Chifon Wide Shawl

Harga jualan runcit RM25 sehelai
Harga borong MOQ 10 RM14 sehelai
Harga borong MOQ 20 RM11 sehelai
Atas permintaan ramai kami bawakan kepada anda koleksi #shawl yg cantik-cantik belaka. Boleh gayakan dgn baju kesukaan anda, bila-bila masa dan di mana sahaja :)
Anggaran saiz adalah 1.8m x 0.75m. Cukup panjang utk pemakaian selesa menutup dada.
Material dari chifon berkualiti. Tidak terlalu nipis.senang dibentuk.
Nota: utk code audraa 001 hingga 010, ada dua jenis iaitu wide shawl dan halfmoon. Utk code 011 hingga 020 ada jenis wide shawl saja ya :)











Sunday, March 30, 2014

JUBAH SATIN EKSKLUSIF ILYAA

RETAIL PRICE : RM139 
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 6 : RM90/pcs
11pcs above: RM82/pcs
**RANDOM MIX COLOR & SIZE**






New arrival.
Jubah Satin Eksklusif Ilyaa.
Tema less is more.
Material satin tampak mewah. Sejuk dan ringan. Tidak melekat. Senang iron.
Jubah polos dgn princess cut sgt sesuai utk semua wanita muslimah..
Padankan dgn tudung/shawl bercorak utk menyerlahkan penampilan anda.
Zip sorok di belakang.
Tiada pleat namun tetap tampil anggun.
Cutting cantik!
Size dari 36/s hingga 46/xxl
Hujung tgn bergetah.
Labuh 54-55 inci.

Monday, March 17, 2014

Maxi Dress Princess Cut Azraa

RETAIL PRICE : RM59 only
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 5-10pcs: RM39/pcs
11pcs above: RM32/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
HARGA BORONG PILIH (ORDER VIA www.eljameela.com):
LESS 30% (coupon code: WH20)
- Pilih Color/code. mix ANY item min 20 pcs.

Assalamualaikum semua :))
Update koleksi terbaru kali ni sangat2 menawan kalbu.
Me myself sudah jatuh chenta dgn design ni. Sungguh. Tak tipu 

Name: Maxi Dress Princess Cut AZRAA

Material: 100% cotton. Strechable. soft and comfy
[sgt cantik dan bagusss utk bergaya di depan suami-->to wear the dress itself]
Direka utk dipadankan dengan blouses/cardigans
Princess cut--> means potongan dari pinggang ke bawah kembang dan cantik sekali bila digayakan dengan cardigan labuh.
Ada pleat di pinggang.
Sesuai sangat untuk ibu mengandung. 
No need to buy banyak2 maternity dress. Sebab dress ni still boleh pakai even after deliver nanti :))
Ada tiga saiz:
F (Bahu 15inci, dada 38inci, labuh 54 inci) : sesuai untuk saiz XS,S,M
XL (Bahu 15.5inci, dada 40inci, labuh 54.5 inci) : Sesuai untuk saiz M,L
XXL (Bahu 16inci, dada 43inci, labuh 55 inci) : Sesuai untuk saiz XL,XXL







Talita Overwide Tudung

RETAIL PRICE offer: RM35 only
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 10pcs: RM22/pcs
11pcs above: RM20/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
HARGA BORONG PILIH (ORDER VIA www.eljameela.com):
LESS 30% (coupon code: WH20)
- Pilih Color/code. mix ANY item min 20 pcs.

Material: Satin 3D--> material elegan dan eksklusif. Tidak mudah kedut. senang diurus. 
Tidak jarang. Tidak tebal
Bidang 60. Bentuk segiempat.
Sesuai untuk semua wanita. Boleh gayakan ikut citarasa anda.
bagi yang biasa berselendang, boleh guna kreativiti sendiri nak 'lilit-lilit' ikut suka :D
Bagi yang bertudung bawal atau tidak biasa ber'shawl' boleh pin macam pakai tudung bawal, akel dsb. Mudah saja!
Boleh padankan dengan inner-->inner ninja/inner neck/inner magic/inner berdagu dsb. 
Mana-mana pun boleh :)
Dwitone. warna semua cantik2 dan cunz. 
Jom grab selagi stok masih ada.
Rare collection. Tidak mudah didapati di pasaran :)