FOLLOWER

Monday, February 20, 2017

INNER TUDUNG TERLAJAK CANTIK PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA

BELIAN BORONG MINIMA 25pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG ITTC'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!













[SATU INNER, EMPAT FUNGSI. INNER TUDUNG TERLAJAK CANTIK BAGAIKAN BUY 1 FREE 4]
Produk ni dh terjual lebih 10ribu pcs dan TERBUKTI berbaloi memilikinya. Confirm tak menyesal! Dari hanya 6 warna pilihan, sekarang ni dah ada lebih 30 warna cantik-cantik semuanya.
---------------------------------------------------
KENAPA ITTC IBARAT BUY 1 FREE 4?
---------------------------------------------------
Sebab ITTC ada EMPAT fungsi utama kegunaan:
1) Sebagai inner tudung.
Dah cantik2 shawl nye tp nak pakai kemain susah.....jawapannya, pakai ITTC ni cnfirm terletak elok kemas je shawl tuh.
Shawl jarang n risau aurat tak ditutup sempurna? kena pakai ITTC sbb baru lah terjamin tak nampak aurat leher tu ye sayangggg...
2)Tudung instant.
Bukanlah rajin sgt 24jam nak menggosok tudung kan? Hehehe. So apa lg sarung je ITTC ni cnfirm pntas bersiap - sepantas 1 saat ! Selesa amat tudung ni sbb diperbuat dr material cotton berkualiti tinggi.
Nak travel atau umrah? Wajib bawak ITTC sebagai penyelamat di kala "kecemasan". Sediakan payung sebelum hujannn. Dalam kes ni-sediakan ITTC sebelum memerlukan hiks!
3) tudung riadah.
Sis nk bersukan takkan nk pakai tudung fancy2 ye dak? Rimas dan tak selesa. Berpeluh lagi. Haihhh. Dgn ITTC segalanya jadi mudah & best. Nk jogging ke. Nk zumba ke. Nk cycling ke. Sarung je ITTC. Setel problem. Warna pun blh pilih warna-warna kegemaran sis. Ceria sikit masa bersukan tu nanti :)
4) inner telekung
Kdg ada individu jenis suka atau perlu pakai anak tudung utk telekung. And kalau sis singgah solat kt surau ke apa, nak pastikan kebersihan diri lbh terjamin, pakailah ITTC sbg inner telekung. ITTC ni langsung tak memanaskan atau merimaskan. Pakai all time spnjang sis dlm masjid pon tkde masalah.
Wowww. Betullah. Satu inner dgn pelbagai fungsi. Betul-betul efisien. Betul-betul jimat ni!
---------------------------------------------------
Errr...ada lagi ke apa-apa yang best
pasal ITTC ni???
---------------------------------------------------
Of course la ada lg yg best..
😎Inovasi inner neck yang direka khas utk keselesaan maksimum.
😎Material dari cotton lycra berkualiti tinggi. Sangat Selesa. Tak panas langsung. Tak berpeluh. Bagus utk kesihatan rambut dan kulit kepala (tak kepam atau berbau). Langsung takyah iron (",)
😎Jenis soft awning yang boleh buat "muncung" atau "melepet" mengikut citarasa sis. Teknik jahitan awning khas oleh inhouse tailor kami saja.
😎Sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Dijahit istimewa utk dptkan efek muka kurang tembam. Hehehe
😎Jahitan kemas berkualiti dijahit oleh our inhouse tailor. bukan jahitan kilang. Bandingkan perbezaan nya :))
😎Boleh dibasuh mesin berulang kali tanpa had. Tiada masalah awning rosak atau seangkatan dengannya.
😎Tersedia lebih 30 warna pilihan.
😎Tersedia dalam enam variasi pilihan - Dengan harga yang sangat mampu milik.
👉Saiz S RM29/Saiz S Berdagu RM32
👉Saiz M RM35/Saiz M Berdagu RM38
👉Saiz L RM42/Saiz L Berdagu RM45
😎Dan paling besttt. Produk ni ada 100% satisfaction guaranteed. Kalau sis dah beli pastu tak suka atau rasa tak sesuai, boleh return semula. Takde masalah. Sbb kami yakin 110%, sis MESTI jatuh cinta punyaaa ❤️


Wednesday, February 1, 2017

HAURAA PEARL EXTRA WIDE SHAWL

BELIAN BORONG MINIMA 10pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG HAURAA'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!









Introducing, pertama di Malaysia, 

EXTRA wideshawl dwitone dengan perincian PEARL istimewa :) 
 🌸Very Comfy & breathable material 
🌸Combination two colors (dwitone) yg sangat cantik, colorful like candy :) 
🌸Extra wideshawl --> Saiz super panjang dan super lebar untuk anda bebas berfesyen, asalkan selaras syariat Islam :)
 🌸Dihiasi Pearl eksklusif di hujung kiri dan kanan shawl 
🌸Limited edition, hanya boleh didapati dari ELJAMEELA RANNEA sahaja 


Sunday, January 29, 2017

INSTANT SHAWL HAYNAA FOR KIDS NEW ARRIVAL

BELIAN BORONG MINIMA 10pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG HAYNAA'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!













Alhamdulillah..
koleksi hijab for kids yg terbaru untuk semua 😘 .
.
🌸Product Name: Instant Shawl Haynaa for Kids
🌸Type: Instant Shawl (Full) for kids
🌸Size: Free size. Suitable for kids aged 5 to 10 years old
🌸Material: Chiffon Rose
🌸Retail Price: RM35 per pcs

instant shawl kids yang sangat mudah dipakai. 
Hanya sarung dan pin kan di leher mengikut keselesaan. .
Your kids will definitely love them!
.


Tuesday, July 19, 2016

JASMEEN EXCLUSIVE PRINTED WIDESHAWL





Introducing, our special latest collection by@eljameelaranneaheejab,#jasmeenexclusiveprintedshawl
.
.
.
.
🌸Very Comfy & breathable lycra material. 100% no need ironing. Yeayyyy!
🌸Printed flowery design with beautiful colors (warna warna yg senang nak matching dgn baju :)
🌸Extra wideshawl --> Saiz super panjang dan super lebar untuk anda bebas berfesyen, asalkan selaras syariat Islam :)
🌸Dijahit kemas dan teliti. 🌸Boleh dipakai dua cara. Bunga di sebelah atas, atau bunga di sebelah bawah. 🌸Limited edition, hanya boleh didapati dari ELJAMEELA RANNEA sahaja
.
.
.
Online purchase💻
1) layari website-->>
www.butikeljameelarannea.com
.
ATAU
2) Whatsapp admin 📲 012 - 9989810
.
ATAU
3) PM INBOX -->>
http://m.me/EljameelaRannea
🏫
🏫
.
ATAU
4)Melalui ejen ejen kami yg sah.