FOLLOWER

Monday, January 26, 2015

JUBAH PRINCESS ELMYRA


RETAIL PRICE:
RM149 EACH

HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 10pcs RM85 each

**RANDOM COLOR CAN CHOOSE SIZE**




COLOR: PEACH

COLOR: LIGHT BLUE

COLOR: GREY

COLOR: DARK PINK


New collection!!! Jubah Princess Elmyra 
4 colours available
Normal Retail price RM149.
Our BEST PRICE RM129 only!! 
Be our VVIP member to get free shipping too 
Material yang super best- (rayon satin with tweed). 
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron.
 Berkualiti tinggi. Saiz 36/S to 46/XXXL. Semua pun boleh pakai :) 
blh rujuk di atas utk carta saiz lengkap 
Potongan ala princess & Kombinasi warna yg menarik dan elegant! 
Sesuai digayakan ke semua majlis dan acara. 
Design yg tidak terlalu sarat namun tetap anggun dipandang :) 
Sesuai juga utk pregnant moms.

follow instagram @eljameelaboutique utk testimoni hebat dari pelanggan2 setia kami.
Jgn tunggu lama-lama.
Order sekarang!


atau whatsapp/telegram 0193954209/0123285864

Atau dtg ke butik kami di alamat berikut:
65-2,Jalan Dwitasik 1, Bandar Sri Permaisuri,
Cheras 56000 Kuala Lumpur

Thursday, January 1, 2015

JUBAH PRINCESS RAYSHA

RETAIL PRICE:
RM149 EACH

HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 10pcs RM95 each

**RANDOM COLOR CAN CHOOSE SIZE**











atau whatsapp/telegram 0193954209/0123285864

Atau dtg ke butik kami di alamat berikut:
65-2,Jalan Dwitasik 1, Bandar Sri Permaisuri,
Cheras 56000 Kuala Lumpur

Inovasi dari #jubahnursingfellinav2 yg sudah terjual lebih 800pcs..
Jubah raysha juga dijangka akan membawa "fenomena" yg serupa insyaallah. Material yang super best (rayon silk with tweed), iaitu sama spt#jubahnursingfellina2
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron. Berkualiti tinggi. Saiz 36/S to 46/XXXL. Semua pun boleh pakai
Labuh jubah 55-56 inci. Eksklusif dengan sulam unik dan cantik di depan jubah dan di hujung lengan kiri dan kanan. Memang terbaik
Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Sesuai utk pregnant moms.
Jgn tunggu lama-lama..
Order sekarang 

HANDSOCKS COTTON RING


RETAIL PRICE:
RM12 sepasang

HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 20pcs RM7.50 sepasang

**RANDOM COLOR**













السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Produk terbaru daripada kami...Sarung lengan bercincin 
(handsock ring plain) yang cantik & lembut serta memiliki pelbagai warna (11 warna) . 

Amat sesuai untuk dikenakan dengan apa sahaja warna pakaian anda. 

Dapatkan warna-warna kegemaran anda hari ini! 

Handsock ini yang sesuai untuk dipakai dengan semua jenis baju bagi melengkapkan 

penutupan aurat anda di hujung pergelangan tangan. 

Ia juga senang dibasuh, tidak panas serta tidak jarang. 

Ciri-ciri istimewa:

☞High Quality plain cotton

☞Free size. Panjang hingga siku. Sesuai utk saiz S hingga XL.

Direka khas utk #wanitamoden #muslimah era ini.

Material - Soft/stretchable cotton

Tuesday, December 2, 2014

JUBAH NURSING FELLINA V2

RETAIL PRICE:
RM139 EACH

HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 10pcs RM85 each

**RANDOM COLOR CAN CHOOSE SIZE**














Terkini!!!Restocks New colors ‪#‎jubahnursingfellinav2‬
INILAH JUBAH YG MENJADI FENOMENA DALAM BEBERAPA MINGGU SEBELUM NI :)) 
Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau xde baby pun sesuaiii je..hehe)

Material super best (Soft cotton valentino denim) jenis kain yg memang sangat2 sesuai dibuat jubah.
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.
Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 
Labuh jubah 55-56 inci.
Aplikasi ‪#‎frontbutton‬ utk kemudahan ‪#‎breastfeeding‬
Juga button di hujung lengan utk kemudahan mengambil wudhuk.
Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jgn tunggu lama-lama..
Order sekarang.

Wednesday, November 26, 2014

JUBAH DRESS AUFAA NURSING FRIENDLY

RETAIL PRICE:
RM149 EACH
OR PROMOTION PRICE
RM300 FOR 3PCS

HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 10pcs RM75 each

**CAN CHOOSE COLOR CAN CHOOSE SIZE**













♢Material: high quality koshibo. Sejuk. Lembut. Jatuh terletak. Flowy. Only need light ironing. ♢Simple beautiful dress with straight cut design. Sesuai utk ke semua acara/majlis.
♢Open front button suitable for nursing purpose. ♢Hidden zip at the back.
♢Ada pleat
♢size S and M only.

Ukuran #jubahdressaufaa:
Size 36: Bahu 14.5', dada 36', Punggung 40', panjang lengan 22.5', labuh jubah 55'

Size 38: Bahu 15', dada 38', punggung 42', panjang lengan 23.0', labuh jubah 55' 
*sila benarkan perbezaan -+0.5 inci pd setiap ukuran yg dinyatakan*

Order pantas wasap/telegram 0193954209/0123285864

SKIRTS PREMIUM DEQASEH

RETAIL PRICE:
RM79 SEHELAI


HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 10pcs RM52 each 
(KEUNTUNGAN JUALAN 35%)
 
**RANDOM MIX COLOR AND SIZE**









Introducing  skirts deqaseh yg sgt2 cantik dan anggun 

Material: lycra best quality. strectchable, selesa, sejuk dan tidak jarang
serta mudah dibasuh. 
Design: Potongan duyung (kembang di bawah). sangat cantik! Dengan enam panel yang pastinya
menyerlahkan penampilan cik puan semua :)
Skirts rekaan original eljameelaboutique dan tak boleh didapati di mana2. Sgt eksklusif!!
Sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. Kemeja, dress, blouses,tops etc.
Pinggang bergetah strechable. Sesuai dari saiz S hingga XXL
Saiz tersedia: small size dan large size.
labuh +-42inci. Sesuai untuk semua wanita dengan ketinggian 172cm ke bawah :))