FOLLOWER

Wednesday, March 1, 2017

NOURELL EXCLUSIVE KHIMAR

BELIAN BORONG MINIMA 10pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG SUFI'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!





























=-=-=-=-=-=-=-=-=-
KENAPA DEARIES AKAN JATUH CINTA DENGAN NOURELL KHIMAR NI??
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
 WARNA SENANG MATCHING YANG PALING EKSKLUSIF DAN MUST HAVE!
Ohhh tengok semua warna, memang dearies akan rambang mata. Cepat-cepat fikir sekarang, nak matching dengan baju yang dalam wardrobe tuh. Confirm penampilan terbaru dengan NOURELL KHIMAR ni, membuatkan baju lama pun akan Nampak baru dan fresh sangat!

 SOLAT-READY HEEJAB
Khimar ni cukup labuh depan belakang, plus ia dijahit double layer (banyak taw guna kain untuk NOURELL KHIMAR ni hehe) Maka insyallah cukup sempurna untuk menutup aurat muslimah. Juga sangat sesuai dibawa semasa menjalani ibadah umrah/ziarah

 MATERIAL DARI HEAVY CHIFFON
Diperbuat daripada heavy chiffon, sejuk dan tidak rimas dipakai. Juga senang digosok dan tak mudah kedut. Walaupun dua layer, tapi ia tetap kekal ringan and flowy jer. Maintain anggun dan selesa sepanjang hari!

 CUTTING HALFMOON DWILAYER WITH NO AWNING ATTACHED
Dearies bebas nak bergaya style apapun. And surely boleh pakai ikut citarasa dearies masing-masing. Boleh try macam-macam gaya asalkan menutup aurat ye dok? Boleh juga mix and match dengan inner tudung (ada awning/tanpa awning).

 LOCAL FINE TAILORING & MADE IN MALAYSIA
Kakyatt berani beri jaminan 100% kepuasan pelanggan. Teknik jahitan pada face opening yang teliti dan rapi>>> senang sangat nak bentukkan khimar ni ikut face shape dearies. Keliling Khimar ni dijahit secara “baby seam” yang kemas tau.
Ditambah pula dengan special beads di keliling khimar. The beads definitely will help to enhance the exclusivity of this collection and also make it more flowy and wavy. Chewahhh speaking plak kakyatt hiks 😜

❤️BREAST FEEDING FRIENDLY
Jimat! Dearies tak payah nak beli nursing cover dah taww. Jimat tenaga, jimat wang ringgit, jimat masa. Hehehe. Yang penting, mommies tetap gojes anggun menutup aurat while enjoying feeding your babies

EXCLUSIVE BOX FOR AN EXCLUSIVE KHIMAR (LIMITED EDITION)
NOURELL KHIMAR yg baru nih didatangkan dgn kotak ELJAMEELA RANNEA yg sweeet suwittt gitu. Memang eksklusif sangat and kotak leh buat special surprise utk kawan-kawan BFF or sesape saja. Encik somi pun, kalau nak buat special surprise utk wifey memang recommended sangattt. Cair hati kaum Hawa nanti.


Saturday, February 25, 2017

SUFI CARDI BLAZER 2017

BELIAN BORONG MINIMA 10pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG SUFI'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!
















Bismillah.

Memperkenalkan, SUFI CARDI-BLAZER KOLEKSI TERBARU 
buat semua wanita jelita malaysia, serlahkan aura dirimu dengan SUFI CARDI BLAZER

✔Cardi blazer fenomena pertama di Malaysia. Eksklusif cantik menawan dan bergaya. 
✔Mengekalkan jati diri muslimah madani dan menyerlahkan sisi professional dirimu. 
✔Diperbuat dari material yang diimport khas utk anda semua. Berkualiti dan bermutu sesuai dengan cuaca di Malaysia.
✔Boleh digayakan sebagai cardigan, mahupun blazer.
Mix and match untuk anda tampil menawan dan rupawan.
✔Saiz tersedia S hingga XXL.
Menzahirkan sisi tegas,berdikari dan berani dalam jiwa muslimah anda.

✔Merapi diri muslimah moden hijabista sejati. 
Jadilah cantik bergaya dan elegan bersama SUFI CARDI BLAZER 


Monday, February 20, 2017

INNER TUDUNG TERLAJAK CANTIK PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA

BELIAN BORONG MINIMA 25pcs sahaja!

Untuk belian borong HARGA TERENDAH,

taip 'BORONG ITTC'

DAN 

whatsapp 012-3285864 segera!













[SATU INNER, EMPAT FUNGSI. INNER TUDUNG TERLAJAK CANTIK BAGAIKAN BUY 1 FREE 4]
Produk ni dh terjual lebih 10ribu pcs dan TERBUKTI berbaloi memilikinya. Confirm tak menyesal! Dari hanya 6 warna pilihan, sekarang ni dah ada lebih 30 warna cantik-cantik semuanya.
---------------------------------------------------
KENAPA ITTC IBARAT BUY 1 FREE 4?
---------------------------------------------------
Sebab ITTC ada EMPAT fungsi utama kegunaan:
1) Sebagai inner tudung.
Dah cantik2 shawl nye tp nak pakai kemain susah.....jawapannya, pakai ITTC ni cnfirm terletak elok kemas je shawl tuh.
Shawl jarang n risau aurat tak ditutup sempurna? kena pakai ITTC sbb baru lah terjamin tak nampak aurat leher tu ye sayangggg...
2)Tudung instant.
Bukanlah rajin sgt 24jam nak menggosok tudung kan? Hehehe. So apa lg sarung je ITTC ni cnfirm pntas bersiap - sepantas 1 saat ! Selesa amat tudung ni sbb diperbuat dr material cotton berkualiti tinggi.
Nak travel atau umrah? Wajib bawak ITTC sebagai penyelamat di kala "kecemasan". Sediakan payung sebelum hujannn. Dalam kes ni-sediakan ITTC sebelum memerlukan hiks!
3) tudung riadah.
Sis nk bersukan takkan nk pakai tudung fancy2 ye dak? Rimas dan tak selesa. Berpeluh lagi. Haihhh. Dgn ITTC segalanya jadi mudah & best. Nk jogging ke. Nk zumba ke. Nk cycling ke. Sarung je ITTC. Setel problem. Warna pun blh pilih warna-warna kegemaran sis. Ceria sikit masa bersukan tu nanti :)
4) inner telekung
Kdg ada individu jenis suka atau perlu pakai anak tudung utk telekung. And kalau sis singgah solat kt surau ke apa, nak pastikan kebersihan diri lbh terjamin, pakailah ITTC sbg inner telekung. ITTC ni langsung tak memanaskan atau merimaskan. Pakai all time spnjang sis dlm masjid pon tkde masalah.
Wowww. Betullah. Satu inner dgn pelbagai fungsi. Betul-betul efisien. Betul-betul jimat ni!
---------------------------------------------------
Errr...ada lagi ke apa-apa yang best
pasal ITTC ni???
---------------------------------------------------
Of course la ada lg yg best..
😎Inovasi inner neck yang direka khas utk keselesaan maksimum.
😎Material dari cotton lycra berkualiti tinggi. Sangat Selesa. Tak panas langsung. Tak berpeluh. Bagus utk kesihatan rambut dan kulit kepala (tak kepam atau berbau). Langsung takyah iron (",)
😎Jenis soft awning yang boleh buat "muncung" atau "melepet" mengikut citarasa sis. Teknik jahitan awning khas oleh inhouse tailor kami saja.
😎Sesuai untuk semua jenis bentuk muka. Dijahit istimewa utk dptkan efek muka kurang tembam. Hehehe
😎Jahitan kemas berkualiti dijahit oleh our inhouse tailor. bukan jahitan kilang. Bandingkan perbezaan nya :))
😎Boleh dibasuh mesin berulang kali tanpa had. Tiada masalah awning rosak atau seangkatan dengannya.
😎Tersedia lebih 30 warna pilihan.
😎Tersedia dalam enam variasi pilihan - Dengan harga yang sangat mampu milik.
👉Saiz S RM29/Saiz S Berdagu RM32
👉Saiz M RM35/Saiz M Berdagu RM38
👉Saiz L RM42/Saiz L Berdagu RM45
😎Dan paling besttt. Produk ni ada 100% satisfaction guaranteed. Kalau sis dah beli pastu tak suka atau rasa tak sesuai, boleh return semula. Takde masalah. Sbb kami yakin 110%, sis MESTI jatuh cinta punyaaa ❤️