FOLLOWER

Tuesday, April 8, 2014

Audraa Chifon Wide Shawl

Harga jualan runcit RM25 sehelai
Harga borong MOQ 10 RM14 sehelai
Harga borong MOQ 20 RM11 sehelai
Atas permintaan ramai kami bawakan kepada anda koleksi #shawl yg cantik-cantik belaka. Boleh gayakan dgn baju kesukaan anda, bila-bila masa dan di mana sahaja :)
Anggaran saiz adalah 1.8m x 0.75m. Cukup panjang utk pemakaian selesa menutup dada.
Material dari chifon berkualiti. Tidak terlalu nipis.senang dibentuk.
Nota: utk code audraa 001 hingga 010, ada dua jenis iaitu wide shawl dan halfmoon. Utk code 011 hingga 020 ada jenis wide shawl saja ya :)











Sunday, March 30, 2014

JUBAH SATIN EKSKLUSIF ILYAA

RETAIL PRICE : RM139 
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong MOQ 6 : RM90/pcs
11pcs above: RM82/pcs
**RANDOM MIX COLOR & SIZE**






New arrival.
Jubah Satin Eksklusif Ilyaa.
Tema less is more.
Material satin tampak mewah. Sejuk dan ringan. Tidak melekat. Senang iron.
Jubah polos dgn princess cut sgt sesuai utk semua wanita muslimah..
Padankan dgn tudung/shawl bercorak utk menyerlahkan penampilan anda.
Zip sorok di belakang.
Tiada pleat namun tetap tampil anggun.
Cutting cantik!
Size dari 36/s hingga 46/xxl
Hujung tgn bergetah.
Labuh 54-55 inci.

Monday, March 17, 2014

Maxi Dress Princess Cut Azraa

RETAIL PRICE : RM59 only
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 5-10pcs: RM39/pcs
11pcs above: RM32/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
HARGA BORONG PILIH (ORDER VIA www.eljameela.com):
LESS 30% (coupon code: WH20)
- Pilih Color/code. mix ANY item min 20 pcs.

Assalamualaikum semua :))
Update koleksi terbaru kali ni sangat2 menawan kalbu.
Me myself sudah jatuh chenta dgn design ni. Sungguh. Tak tipu 

Name: Maxi Dress Princess Cut AZRAA

Material: 100% cotton. Strechable. soft and comfy
[sgt cantik dan bagusss utk bergaya di depan suami-->to wear the dress itself]
Direka utk dipadankan dengan blouses/cardigans
Princess cut--> means potongan dari pinggang ke bawah kembang dan cantik sekali bila digayakan dengan cardigan labuh.
Ada pleat di pinggang.
Sesuai sangat untuk ibu mengandung. 
No need to buy banyak2 maternity dress. Sebab dress ni still boleh pakai even after deliver nanti :))
Ada tiga saiz:
F (Bahu 15inci, dada 38inci, labuh 54 inci) : sesuai untuk saiz XS,S,M
XL (Bahu 15.5inci, dada 40inci, labuh 54.5 inci) : Sesuai untuk saiz M,L
XXL (Bahu 16inci, dada 43inci, labuh 55 inci) : Sesuai untuk saiz XL,XXL







Talita Overwide Tudung

RETAIL PRICE offer: RM35 only
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 10pcs: RM22/pcs
11pcs above: RM20/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
HARGA BORONG PILIH (ORDER VIA www.eljameela.com):
LESS 30% (coupon code: WH20)
- Pilih Color/code. mix ANY item min 20 pcs.

Material: Satin 3D--> material elegan dan eksklusif. Tidak mudah kedut. senang diurus. 
Tidak jarang. Tidak tebal
Bidang 60. Bentuk segiempat.
Sesuai untuk semua wanita. Boleh gayakan ikut citarasa anda.
bagi yang biasa berselendang, boleh guna kreativiti sendiri nak 'lilit-lilit' ikut suka :D
Bagi yang bertudung bawal atau tidak biasa ber'shawl' boleh pin macam pakai tudung bawal, akel dsb. Mudah saja!
Boleh padankan dengan inner-->inner ninja/inner neck/inner magic/inner berdagu dsb. 
Mana-mana pun boleh :)
Dwitone. warna semua cantik2 dan cunz. 
Jom grab selagi stok masih ada.
Rare collection. Tidak mudah didapati di pasaran :)















Tuesday, February 25, 2014

Tudung Labuh Denim Berdagu Diwani XXL

RETAIL PRICE: RM55
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 5-10pcs: RM35/pcs
11pcs above: RM29/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
HARGA BORONG PILIH (ORDER VIA www.eljameela.com):
LESS 30% (coupon code: WH20)
- Pilih Color/code. mix ANY item min 20 pcs.
Assalamualaikum semua..
terlajak cantik kan tudung ni???:)
ok jom tengok apa yang bestttt.....

Material dari denim berkualiti. Sangat selesa dan lembut. Tidak nipis
Tidak perlu iron. Boleh machine wash
Saiz tersedia: XXL
Ukuran tudung: Panjang dari dagu 29.5 inci
Ukur lilit kepala +-21.5 inci
Soft awning dengan double stitched dan berdagu.

Cadangan pemakaian:
Untuk muslimah yang biasa pakai saiz XL, boleh gayakan tudung ini dengan brooch di kiri kanan bahu.
Ia akan kelihatan lebih kemas dan beralun.

Sesuai untuk ke semua acara dan majlis.
Boleh juga dipadankan dengan veil/wideshawl/shawl yang akan berfungsi sebagai inner.
Tudung ini juga "ready solat" :)

Harga tudung eksklusif ini hanya RM55 sehelai (exclude postage)
ATAU COMBO 2 helai RM100 sahaja (Free postage Seluruh Malaysia)

Dapatkan segera selagi stok masih ada!